Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

MFJ-904 Compacte Travel Tuner met SWR & Wattmeter

  • MFJ-904 Compacte Travel Tuner met SWR & Wattmeter
    • MFJ-904 Compacte Travel Tuner met SWR & Wattmeter

Productomschrijving

MFJ brengt u 's werelds kleinste vol vermogen 150 Watt 80-10 Meter Antenne Tuner - met SWR / Wattmeter !. Met het extra breed bijpassende assortiment kunt u bijna elke antenne afstemmen.

U kunt vrijwel elke transceiver te gebruiken op vol vermogen met bijna elke coax gevoede of willekeurige draadantenne voor draagbare, thuis of mobiel gebruik.
Het is perfect voor compacte rigs zoals de Icom IC-706MKIIG, Yaesu FT-100D, Kenwood TS-50, QRP rigs en andere met een ingebouwde SWR meter.
Werk overal en altijd met een snelle eenvoudige set-up! Tune uit SWR op uw mobiele spriet vanuit uw auto. Werk in uw appartement met een muur tot muur antenne of van een motelkamer met een draad dalend uit een raam of vanop een bergtop met een draad over een boom tak. Geweldig voor DXpedities of op locatie dag. Wees voorbereid op noodsituaties.
De MFJ-904 is zo klein en handig, je zult er zo op vertrouwen dat het meegaat waar u gaat! Het is gemakkelijk om weg te bergen in je koffer, valies, rugzak, dashboardkastje, of bureaulade. Het is compact genoeg om te passen in je achterzak!
De MFJ-904 is voorzien van een kruisnaald SWR / Wattmeter dat SWR toont, voorwaarts, en gereflecteerd vermogen allemaal in één oogopslag. Drukknop selecteert voorwaarts / gereflecteerd vermogen in 300/60 en 30/6 Watt bereik. Afmeting is 185 x 57 x 70 mm

MFJ-904 Compacte Travel Tuner...
Merk: MFJ
Categorie: Tuners
Product code: MFJ904
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier