Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

MFJ-902H Travel Tuner 150W - 10/80M

  • TRAVEL TUNER, 10-80M, 150W, W/BALUN
    • TRAVEL TUNER, 10-80M, 150W, W/BALUN

Productomschrijving

Kleine tuner van 4½ x 2¼ x 3 inch met volledige 150 watt! Dekt 80-10 meter af, heeft een tuner bypass-schakelaar, stemt bijna alles af!

MFJ brengt je 's werelds kleinste full-power 150 Watt 80-10 meter antennetuner - met Balun !. Met het extra brede bereik kunt u vrijwel elke antenne afstemmen.
Het is geen speelgoed - het heeft lef! Gebouwd met variabele condensatoren in echte lucht (600 Volt, 322 pF) en drie gestapelde poedertoroïden voor de echte kracht - niet alleen QRP. Met bypass-schakelaar kunt u de tuner omzeilen wanneer u deze niet nodig hebt.
Je kunt bijna elke transceiver op vol vermogen gebruiken met bijna elke coax-gevoede of willekeurige draadantenne voor draagbare, thuis- of mobiele bediening.
Het is perfect voor compacte boorinstallaties zoals de Icom IC-706MKIIG, Yaesu FT-100D, Kenwood TS-50, QRP rigs en andere met een ingebouwde SWR-meter.
Altijd en overal werken met een snelle, eenvoudige installatie! Stem SWR op uw mobiele zweep vanuit uw auto. Werk in uw appartement met een kamerantenne of vanuit een motelkamer met een draad uit een raam of van een bergtop met een draad over een boomtak. Geweldig voor DXpeditions of velddag. Wees voorbereid op noodsituaties.
De MFJ-902H is zo klein en handig dat u erop kunt vertrouwen, waar u ook bent! Het is gemakkelijk in te pakken in uw koffer, koffer, rugzak, dashboardkastje of bureaulade. Het is klein genoeg om in je achterste heupzak te glijden!

De MFJ-902H heeft een balun van 4: 1 voor uitgebalanceerde lijnen en verbindingsverbindingen voor gebalanceerde lijnen en willekeurige draad. Het meet 5¾ x 2¼ x 2¾ inch.

MFJ-902H Travel Tuner 150W - 10/80M
Merk: MFJ
Categorie: Tuners
Gewicht: 2.5 kg
Product code: MFJ902H
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier