Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
 • Onze winkel is momenteel gesloten.

FT-450D Transceiver

 • FT-450D
  • FT-450D

Productomschrijving

De ultieme compacte HF / 50 MHz transceiver FT-450D met state-of-the-art IF DSP.

De FT-450D is een compacte maar uitstekende HF / 50MHz radio met state-of-the-art IF DSP-technologie geconfigureerd om World Class prestaties neer te zetten in een makkelijk te bedienen pakket.
Nieuwe licentiehouders, casual exploitanten, DX chasers, contesters, draagbare / veld liefhebbers en hulpdiensten ... Deze radio is voor U!

 • Ingebouwde elektronische sleutel
 • Snelheid instelbaar tussen 4 WPM en 60 WPM
 • Gewicht (Dot: Dash Ratio) instelbaar
 • CW T / R Herstel Vertraging programmeerbaar van 30 ms tot 3000 ms
 • CW Baken - Maximaal 118 tekens gebruiken CW bericht keyer's
 • 3 geheugenbanken
 • CW Pitch Adjustment (tussen de 400 tot 800 Hz, 100 Hz stappen)
 • CW Spotting (Zero-Beating) functie
 • CW Reverse - biedt BFO injectie van LSB-zijde in plaats van standaard USB-side
 • CW Sidetone Generator
 • CW Keying op SSB modi
 • CW Keying gebruik Up / Down toetsen op de optionele microfoons
 • (MH-31A8J of MH-36E8J)
 • CW Training functie stuurt willekeurige morsecode via de ingebouwde
 • sidetone generator

Compact formaat en lichtgewicht
De FT-450D is compact 9 "W x 3.3" H x 8.5 "D, lichtgewicht 3,6 kilogram pakket ontworpen om te worden gebruikt als een desktop-radio thuis of in draagbare toepassingen.
De FT-450 kan ook mobiel worden gebruikt met de MMB-90 handige accessoire mobiele beugel. Naast thuis of mobiel gebruik, is deze gemakkelijk in te pakken radio een DXpeditioner of Emergency Service Providers droom die uitkomt - compact, lichtgewicht, high performance-ontvanger, en 100 watt op 160 tot en met 6 meter.

Groot Makkelijk te lezen LCD-scherm
Je zal van de FT-450 9-segment Black-Nega type LCD-frequentie-display houden met grotere dan normaal eenvoudig leesbare tekens.

IF Roofing Filter
De FT-450 is voorzien van een 10 kHz bandbreedte Roofing Filter in de 68 MHz eerste IF, direct na de eerste mixer. Deze filter zorgt voor smalle band selectiviteit om de volgende IF en DSP stadia te beschermen - een functie die zelden gevonden in rigs van deze prijsklasse!

IF SHIFT & WIDTH
De FT-450 IF Width en IF Shift functies zijn de belangrijkste tools die u moet gebruiken voor de beste verminderde interferentie. Na het verkleinen van de bandbreedte (Width) en/of het aanpassen van het centrum van de doorlaatband (Shift), kan de Contour controle (zie details van deze functie hieronder) ook extra signaal-enhancement voordelen opleveren op het net van resterende bandbreedte. Bovendien kan de IF bandeliminatiefilter (zie details van deze functie hieronder) eveneens worden gebruikt in samenhang met de drie andere filtersystemen voor aanzienlijk voordeel. Met het IF WIDTH tuning systeem kunt u de breedte van de DSP variëren om IF doorlaatband interferentie te elimineren. Bovendien kan de bandbreedte daadwerkelijk worden uitgebreid buiten de standaard instelling, indien u wenst om het binnenkomende signaal fidelityverbeteren wanneer storing op de band laag is.De IF breedte is gevarieerd in stappen: SSB - 1,8/2,4/3,0 kHz. AM - 3,0/6,0/9,0 kHz. FM - 2.5/5.0. CW - 0.5/1.8/2.4 kHz. kHz. Het IF SHIFT-tuning-systeem laat het variëren toe van de de DSP-filter doorlaatband naar hoger of lager, zonder dat de toonhoogte van het binnenkomende signaal inteferentie vermindert of elimineert. Omdat de carrier afstemfrequentie gevarieerd is, is er geen noodzaak om opnieuw de frequentie af te stemmen bij het elimineren van de storing. De totale doorlaatband tuning range voor de IF-Shift systeem is ± 1 kHz. Draai aan de [SHIFT] knop naar links of naar rechts om de storing te verminderen. U kunt de positie van de doorlaatband observeren in de "SHIFT" indicator van de DSP Grafische gedeelte in de weergave van het LCD-voorpaneel hoofddisplay.

CONTOUR
Het Contour filtersysteem verschaft een zachte vormgeving van de IF filter doorlaatband om bepaalde frequentiecomponenten te onderdrukken of te versterken, wat zorgt voor  verbetering van het geluid en/of de leesbaarheid van een ontvangen signaal. De DSP-Contour-filter is een unieke eigenschap van de ontvanger, het verstrekt ofwel Nulling of Peaking van afstembare segmenten van de ontvanger doorlaatband om storingen of overmatige frequentie componenten te onderdrukken op een inkomend signaal, of om de afstembare frequenties segmenten te laten pieken. De hoeveelheid Nulling / Peaking en de bandbreedte waarop het wordt toegepast, zijn instelbaar via het menu. De piek positie van de contour filter wordt grafisch weergegeven in de "CONTOUR" indicator van de DSP Grafische gedeelte Weergave van het LCD-voorpaneel hoofddisplay. SPECIALE FILTERING OPMERKING: De scherpe slopes van de DSP filtering kunnen, wanneer agressief aangepast, een onnatuurlijk geluid geven aan een inkomend signaal. Vaak is een smalle bandbreedte niet de sleutel tot verbetering van copying. Het inkomende signaal zelf kan ongewenste of overmatige frequentie componenten hebben. Bij verstandig gebruik van de Contour filter, kan de "shoulder" van de doorlaatband reactie worden veranderd, of componenten verwijderd worden in de doorlaatband, terwijl het gewenste signaal boven de achtergrondruis en interferentie stijgt op een wijze die niet mogelijk is met andere filtersystemen.

IF NOTCH
Het IF Notch filter is een zeer effectief systeem waarmee u een storende noot of andere carrier signaal kunt snijden vanuit de ontvanger doorlaatband. U kan de grafisch weergegeven piek positie van de IF Notch filter observeren in de "NOTCH" indicator van het DSP Grafische gedeelte op de weergave van het LCD-voorpaneel hoofddisplay.

DNR - Digitale ruisonderdrukking
De Digital Noise Reduction (DNR) functie maakt gebruik van elf (11) verschillende wiskundige algoritmen voor het analyseren en onderdrukken van verschillende ruis profielen aangetroffen op de HF / 50 MHz-banden. U krijgt om de selectie die de beste ruisonderdrukking zorgt kiezen. De DSP Digital Noise Reduction (DNR) is ontworpen om het niveau van de ruis op de HF en 50 MHz verminderen. Het is vooral effectief bij SSB operatie. Elk van elf verschillende noise-reductie algoritmen kunnen worden geselecteerd. Elk van deze algoritmen is gemaakt voor het omgaan met een ander geluid profiel. U wilt experimenteren met de DNR-systeem om de beste instelling te vinden op basis van het geluid op dit moment ervaren dat gelijktijdig zal het signaal om op te staan ​​uit het lawaai.

Handmatige Notch Filter
De FT-450D Manual Notch Filter is een zeer effectief systeem dat een storend zwevingstoon/signaal uitselecteerd.

Belangrijke functie voor operators met visuele problemen
- Digital Voice Announcement - Selecteer Frequentie, Mode, Meter Reading

Digitale microfoon Equalizer
Customise je rig om tot uw stemkenmerken overeenkomen voor maximaal powerpunh op de band.

add-ons:

 • MH-31A8J: Desktop Deluxe Dynamische Microfoon
 • MH-36E8J: DTMF microfoon
 • MD-200A8X: Desktop Deluxe Dynamische Microfoon
 • MD-100A8X: Desktop Microphone
 • YH-77STA: Open-Air stereo hoofdtelefoon
 • FP-1023: Externe voeding (13,8 VDC 23 A)
 • FP-1030A: Externe voeding (13,8 VDC 25 A)
 • ATU-450: Ingebouwde automatische antennetuner (Inbegrepen in FT-450AT Version)
 • FC-40: Automatische Antenne Tuner (voor Long draadantenne)
 • VL-1000 + VP-1000: HF / 50 MHz 1kW lineaire versterker CT-118 Band Data Cable
 • MMB-90: Mobiele Bracket
 • MHG-1: Zijhandvat
 • ATBK-100: Antenne Base Kit (voor Base werking op 6 m Band)
 • ATAS-120A: Actieve Tuning Antenne Systeem
Meer kenmerken:

Frequency: Reception  30 kHz - 56MHz of 160 - 6 m (Amateur Bands only)
Send  160 - 6 m (Amateur Bands only)
Modulations:  A1A (CW), A3E (AM), J3E (LSB/USB), F3E (FM)
Antenna:  50 Ohm unbalanced
Operating Temperature:  -10°C - tot +50°C
Dimensions:  229 x 84 x 217mm
Weight:  3.6kg
Output / consumption  100W / 22A
Audio output / consumption  2.2W bij 4-16 Ohm / 1,5A
Consumption (A)  receiving: 1 /  transmission: 22
Aantal geheugens  
500 / 10 x 50

Specificaties

Frequency: Reception 30 kHz - 56MHz of 160 - 6 m (Amateur Bands only)
Send 160 - 6 m (Amateur Bands only)
Modulation: A1A (CW), A3E (AM), J3E (LSB/USB), F3E (FM)
Antenna: 50 Ohm unbalanced
Operating Temperature: -10°C - tot +50°C
Dimensions: 229 x 84 x 217mm
Weight: 3.6kg
Output / consumption: 100W / 22A
Audio output / consumption: 2.2W bij 4-16 Ohm / 1,5A
Consumption (A): receiving: 1 / transmission: 22
aantal geheugens: 500 / 10 x 50

Accessoires

Yaesu SCU-17  Optionele USB Interface Unit voor de FT-450D, FT-817ND, FT-857D, FT-897D, FT-950, FT-2000, FTDX1200, ...

Handvat voor de Yaesu FT-450 dat ervoor zorgt dat dragen van deze HF Radio makkelijk kan.

DTMF Microfoon voor Yaesu FT-817 & FT-857 & FT-450 & FT-897

De FP-1030 is een hoge kwaliteit gereguleerde lineaire DC voeding speciaal voor gebruik met DC-aangedreven radioapparatu...

Operating frequentiebereik: 1,8-54 MHz met 20+ m eind gevoede draad, 7-54 MHz met YA-007 HF 2,5 m Mobile Whip Antenna In...

Open-air stereo hoofdtelefoon   belangrijkste kenmerken Licht en comfortabel; zoals gebruikt bij DX-Peditions. Word...

Base Station Desktop Dynamic Microphone werd speciaal ontworpen voor de FT-1000MP en FT-900 transceivers, maar is ook co...

Desktop Microphone werd ontworpen voor Base Station samenwerking met de nieuwste generatie van Yaesu HF transceivers, wa...

Handmicrofoon. 8-pins ronde mic connector. Past met FT-840, FT-847, FT-920, FT-950, FT-990, FT-1000series, FT-2000series...

Beugel om radio op te monteren. Je kan de radio er recht op monteren, of links/rechts laten kantelen.

FT-450D Transceiver
Merk: Yaesu
Categorie: Basis
Gewicht: 4.5 kg
Product code: YAFT450D
Waarom Maes Electronics?
 1. Dienst na verkoop
 2. Verzending mogelijk
 3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier